Tordyvel klanen

Anna Sofia blev jag döpt till och är i grund och botten från Hudiksvall i Hälsingland. Är en rätt onormal, normal tjej som försöker att lära sig att njuta av livet och varva ner från allt vad prestation och stress heter. Jag är född i mitten av September, en underbar månad, som gör mig kreativ och mittemellan sommar och höst. En perfekt balans mellan varm och kall, social och distanserad, lummig och färgstark.
Jag föredrar och berundrar kreativitet och galenskap framför prestationer och karriär och har en stark önskan om att leva varje dag fullt ut, som om det vore den sista. Jag är mycket av en person som föjer med min egen ström och ser vad som händer, men ser samtidigt till att jag har chans att lägg ankare när jag så önskar det. Strävar efter en bättre självkänsla och att se mig själv för den jag verkligen är.
Envis och under upplärning med en känsla av att vilja vara ödmjuk och en inspiration tar jag mig fram i livet.
Livet är en upplevelse inte en upplärning, tänk på det...

För ca 3 år sedan gifte jag mig med en till envis och kreativ själ som passade rätt bra ihop med mig. Något jag nästan hade gett upp hoppet om att finna. Sen fanns han bara där, inte som en dubblet av mig själv och inte som någon som var helt tvärtom, utan som någon som (nästan) förstod mig och som var villig att dela livet med mig och tycka om mig för den jag var. Tillsammans fick vi den 21 september en liten Edward Viking som är en lycka och glädje att vakna till varje dag!
Just nu är största önskan att få ett eget hus med trädgård, vatten, verkstad, studio och livsglädje!

Jag tror och tror att människan är del av en helhet. Vi blev till för att uppleva och se den vi verkligen är, vår fulla potesial.
Vi är alla en och samma av samma ursprung på samma väg för att hitta och se den vi verkligen är.
Med andra ord tror jag på en Gud, på en enhet och min tro är ingen religon utan det är en visshet om att jag lever, är till och upplever allt som finns och inte finns. En helhet.

Jag har valt att utbilda mig till undersköterska för att människan är spännande att jobba med och möta. För att hjälpa och underlätta. Samtidigt gillar jag att skapa och vara kreativ, uppskatta och spegla det jag ser och upplever. Jag tycker om att gå i naturen, simma och röra på mig, att uppleva nya miljöer och kulturer och att dela med mig till andra. Har även en passion för vissa böcker och filmer, trädgårdsarbete och inredning samt frukost vilket är bland det godaste som finns! ;)
Undrar du över något mer, så är det bara att fråga! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...